Nyhedsbrev

 

Nyt fra Orogenic

Vi er kommet godt fra land med vores tilbud til markedet
Der er ved at være to år siden, vi besluttede at starte Orogenic. Tillid var overskriften, og det er den stadig.
Vi ville være garanter for tillid til rådgivning, kvalitet og leverance

Med det mål ramte vi et åbenlyst behov for tryghed i forbindelse med køb af batteriløsninger. Samtidig fik vi bevis for,
at rigtig mange kunder først og fremmest er interesserede i at investere i stabile og driftsikre løsninger, og at de i
den sammenhæng er lydhøre overfor såvel muligheder som faldgruber.

Når vi kigger frem, ser vi et stadig stigende behov for stabile og driftsikre batteriløsninger og i kølvandet på det
et stort behov for, at man, som kunde, bliver rådgivet frem til den bedst tænkelige investering. Det er en af årsagerne til,
at vi ved årsskiftet kunne byde Philipp Braun, der blandt andet har en PhD ved Institut for Energiteknik ved Aalborg Universitet, velkommen.

Med Philipp Braun på holdet er vi fremadrettet repræsenteret med den nyeste viden indenfor specielt lithium-teknologien
og vil derfor være i stand til at levere rådgivning på et meget højt niveau.”Det er ved at være to år siden vi startede Orogenic.
Tillid var overskriften, og det er den stadigvæk”

Philipp Braun.
Vores nye ekspert når du vil snakke lithium-teknologi

Interessen for lithium-teknolgi er stor, og antallet af udbydere vokser med interessen. Vi er gennem et stykke tid blevet mødt med mange spørgsmål om fordelene ved lithium-teknologien og herunder også ulemperne. For at sikre vores kunder det helt rigtige beslutningsgrundlag valgte vi før årsskiftet at se os om efter en kapacitet inden for området.

Det har vi fundet med Philipp Braun, der har forsket i teknologien på Aalborg Universitet. Han har derfor et indgående kendskab til valgmulighederne på markedet, og hvornår det kan betale at skifte fra bly til lithium.

Vil du vide, om du med fordel kan tage teknologien i brug, så hold dig ikke tilbage. Ring til Philipp Braun på 40 78 49 60.Philipp Braun. Vores nye mand på holdet, og manden du skal snakke med, hvis du vil snakke lithium-teknologi.

Batteribørs med skarpe lave priser. Tjek den ud allerede i dag


Som noget nyt har vi valgt at introducere en batteribørs, hvor vi løbende tilbyder batterier til en god pris. Samtlige batterier på børsen er fuldt funktionsdygtige og opfylder alle kvalitetskrav. Ved køb skal man blot være opmærksom på, at nogle af batterierne skal genoplades på grund af liggetiden på vores lager.

Se de aktuelle tilbud på orogenic.dk >

De bedste hilsner

Team-Orogenic

  

 

Høj kvalitet – Stort sortiment – Professionelt leveret