Pressemeddelelse

Verdens største producent af industribatterier vælger
ny dansk virksomhed til den fremtidige distribution

Enersys siger indkøbere med behov for nødstrømsbatterier en hel del. Enersys borger for kvalitet, stabilitet og fleksibilitet. Orogenic vil til gengæld lyde nyt for indkøberne, men det er ikke desto mindre den nye distributør af Enersys produkter, og det kan markedet roligt se frem til siger Orogenic adm. direktør Bjarne Jensen.

Den anerkendte og verdensomspændende batteriproducent Enersys har valgt at overlade sin distribution af deres produkter i Danmark til Orogenic. Bag Orogenic står adm. direktør Bjarne Jensen, der har mere end 25 års erfaring indenfor branchen, hvor han har beklædt flere ledende stillinger i både Danmark og de øvrige nordiske lande. Med sig tager Bjarne Jensen medarbejderne fra Enersys i Danmark. En beslutning Enersys har støttet op omkring og som Bjarne Jensen er meget tilfreds med: ”Enersys danske medarbejdere har en høj faglighed og nyder stor respekt hos deres kunder. Jeg er glad for, at de har valgt at følge med over. Det sikrer, at kunderne bevarer deres kendte kontakter og dermed det gode samarbejde”.

Også plads til andre mærker
Orogenic vil udover Enersys produkter også tilbyde andre anerkendte kvalitetsprodukter. ”Vores målsætning er at have flere forskellige mærker på hylderne, ganske enkelt fordi behovene er forskellige hos vores kunder, siger Bjarne Jensen, som forsætter: ”Fleksibilitet og mange valgmuligheder er blevet et afgørende konkurrenceparameter i vores branche. Kunderne vil have noget at sammenligne med, og de vil have en professionel rådgivning med på vejen. Vores set-up i Orogenic bygger på et bredt kvalitetssortiment og mange års erfaring med hvad der virker og ikke virker.”

Tid til opmærksomhed, nærvær og tillid
Erfaringerne fra branchen har lært Bjarne Jensen, hvad der skal lægges vægt på i samarbejdet med kunderne. De erfaringer har Bjarne Jensen skrevet ind i de værdier, som den nye virksomhed skal møde markedet med. Og det handler dels om at tage sig tid og være opmærksom på kundernes behov, dels om at være tilstede og inden for rækkevidde og ikke mindst om, at holde, hvad man lover, specielt når det gælder leverancer. ”Jeg har set og oplevet meget i denne branche og jeg har et meget præcist billede af, hvad der skal til for at optimere kundetilfredsheden. Det har jeg skrevet ind i vores værdigrundlag, for det er jo det vi i virkeligheden skal leve af og konkurrere på, slutter Bjarne Jensen, som glæder sig til for alvor at komme i gang med sin nye virksomhed, der får kontorer i både Vejle og Nr. Sundby.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til adm. direktør Bjarne Jensen på tlf. +45 3167 6898

  

Høj kvalitet – Stort sortiment – Professionelt leveret